изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 06:06 EET
МЕЖДУНАРОДЕН РЕФЕР ЩЕ РЪКОВОДИ МАЧА НА ДОБРУДЖАНЦИ В ПЛЕВЕН    
СпортНай-интересният двубой от XIII-я кръг на "Б" футболна група безспорно ще е в Плевен, където един срещу друг ще се изправят съставите на "Спартак" и "Добруджа".

Най-интересният двубой от XIII-я кръг на "Б" футболна група безспорно ще е в Плевен, където един срещу друг ще се изправят съставите на "Спартак" и "Добруджа". Домакините оглавяват временното класиране на втория ешелон, а "жълто-зелените" са на една точка след тях. Междувременно стана известно, че поради големия интерес към тази среща тя ще бъде излъчена пряко по телевизия Канал 3. Вместо в събота обаче, както е по програма, двата отбора ще се срещнат в петък от 14.30 ч. Съдийската комисия към БФС повери възловата среща на един от най-опитните рефери у нас - международния арбитър Костадин Костадинов. Негови помощници ще са Детелин Баялцалиев и Младен Благоев. От лагера на добричкия тим информираха, че с контузия след шампионатния мач с "Черноморец" /Бс/, спечелен от добруджанци с 2:1, е само  Филип Флоров. Очакванията са сърцатият защитник да бъде бързо възстановен и да вземе участие в дербито на кръга.  
 


Сходни връзки

МЕЖДУНАРОДЕН РЕФЕР ЩЕ РЪКОВОДИ МАЧА НА ДОБРУДЖАНЦИ В ПЛЕВЕН | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди