изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-16 @ 15:32 EEST
СПОРТНИ ВЕСТИ    
СпортГАРИ ПЛЕЪР, ЕДНА ОТ ЛЕГЕНДИТЕ в голфа, заяви, че е впечатлен от това, което е видял край Балчик, като място, където ще започне изграждането на голф-игрище.

ГАРИ ПЛЕЪР, ЕДНА ОТ ЛЕГЕНДИТЕ в голфа, заяви, че е впечатлен от това, което е видял край Балчик, като място, където ще започне изграждането на голф-игрище. "Това, което видях, е нещо изключително. Моята компания се занимава с голф от доста години. Твърдя, че това е най-доброто място за голф в света. Това място ще доведе много туристи и бизнесмени от цял свят в страната ви. Ще трябва да разработим специална програма за работа с деца. Иска ми се млади момичета и момчета да практикуват този спорт. Виждам някакви съмнения, че едва ли не този спорт трудно ще си намери място в страната ви. Не, не е така. Уверявам ви. През 1985 г. за първи път бях в Япония. Тогава поставихме началото на голфа в тази страна. Сега знаете ли какво е там? Този спорт се играе от всеки пети. Вече има заводи за производство на голф-екипировка. Голфът вече е индустрия в Япония", каза в Балчик Гари Плеър.
ДОБРИЧЛИЙКАТА СТОЙКА ПЕТРОВА, която вече се състезава от името на НСА, спечели първо място в категория до 57 килограма на турнира за Купата на България по бокс за жени в Русе.
Бившият клуб на Стойка Петрова - "Добрич", с треньор Стефан Петков, спечели три призови места на шампионата в Русе. Тодорка Русева спечели финала в категория до 66 кг, след като в спора за първото място победи Н. Банкова от НСА с 32:25 точки. В надпреварата до 46 кг Гюлфер Хасан загуби на полуфиналите от Велина Монова от клуб "Добруджа", а сестрата на Гюлфер Хасан - Неджмие, се завърна с второ място в турнира за купата на "България", след загуба на финала от представителката на домакините Г. Бъчварова от "Локомотив" Русе.   
 


Сходни връзки

СПОРТНИ ВЕСТИ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди