изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 12:33 EET
ДОБРУДЖА СЕ ГОТВИ ЗА ДЕРБИТО НА "Б" ГРУПА    
СпортИзместването на дербито на "Б" група между Спартак и Добруджа наложи промяна в графика за тренировки на добричкия тим.

Изместването на дербито на "Б" група между Спартак и Добруджа наложи промяна в графика за тренировки на добричкия тим. Селекционерът Валентин Пейчев съобщи, че до днес отборът ще тренира в Добрич, а в четвъртък преди обяд заминава за Плевен, където ще води занимания на стадиона на Белите орли. Традиционната  пресконференция за предстоящия мач ще се проведе утре в 10.30 часа в гостилница "Старият Добрич". "В срещата срещу Спартак ще играя дори и на инжекции", каза контузеният Филип Флоров, който е бивш играч на спартаклии. В сряда в Добрич ръководството на клуба ще има среща с представители на Общинския съвет, на която ще бъдат разгледани наболели проблеми и бъдещето на отбора. Очаква се съветниците да проявят разбиране и да направят всичко възможно, за да може Добруджа да играе мачовете си напролет в Добрич, а не в Албена. През миналата седмица представители на Общината са направили проверка на стадион "Дружба".
Вчера кандидатът за "А" група Добруджа си направи календар за 2005 година.
 


Сходни връзки

ДОБРУДЖА СЕ ГОТВИ ЗА ДЕРБИТО НА "Б" ГРУПА | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.08 секунди