изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 15:51 EET
ОКОЛО 30-ИНА ТОЧКИ ЩЕ НИЩЯТ СЪВЕТНИЦИТЕ НА СЛЕДВАЩАТА СЕСИЯ    
НовиниНа Председателски съвет, който се проведе вчера стана ясно, че на предстоящата на 30 ноември сесия на вниманието на общинските съветници ще бъдат предложени около 30-ина докладни.

Кметският екип ще внесе в Общински съвет актуализация на бюджет 2004 г., както актуализация на програмата за капиталови разходи на общината. На сесията ще се разгледат и предложения за концесии на имоти общинска собственост. Съветниците ще трябва да помислят и върху докладна предлагаща актуализация на продажните цени на общински жилища. Зам.-кметът Галина Митева ще предложи програма за развитие на туризма, както и докладна за създаване на общинско предприятие за управление на проекти. Михаил Божилов предложи, когато има тематични сесии - каквато е предстоящата /б.а. - темата е образование и култура/, материалите да се публикуват предварително в медиите, за да могат до местните парламентаристи да достигат мнение на повече граждани на Добрич.
 


Сходни връзки

ОКОЛО 30-ИНА ТОЧКИ ЩЕ НИЩЯТ СЪВЕТНИЦИТЕ НА СЛЕДВАЩАТА СЕСИЯ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди