изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 16:55 EEST
КАВАРНА Е ГОТОВА ДА ПОСРЕЩНЕ ЗИМАТА    
НовиниВчера редовно заседание проведе  Постоянната общинска комисия за защита на население при бедствия, аварии и катастрофи при Община Каварна, като темата бе - готова ли е община Каварна и респективно отделните служби за посрещането на зимата, съобщи пресаташето на община Каварна Мария Сотирова.

Ръководителите на всички служби заявили, че са създали необходимата организация за подготовката на ресорните звена, осигурени са горива за училища и детски градини, извършена е профилактика на по-голямата част от техниката и съоръженията, като уверенията са, че до началото на зимния сезон ще приключат. Наблегнато бе на координацията между отделните служби и стиковката на действията им.
Републиканските пътища на територията на общината ще се почистват от "Пътно строителство" АД - Добрич, уличната мрежа в Каварна от "Бизоне" ЕООД, пешеходните зони от работниците по програмите за временна заетост. Съгласно Наредба №1 на Общински съвет Каварна, фирмите, учрежденията, търговските обекти и гражданите са задължени да извършват почистване на тротоарите пред сградите си от падналия сняг без да използват сол и луга.
Телефонът, на който гражданите ще могат да получават информация, както и да подават такава е 8 20 76, съобщават от крайморската община.
 


Сходни връзки

КАВАРНА Е ГОТОВА ДА ПОСРЕЩНЕ ЗИМАТА | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди