изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 03:57 EET
Възможно е нападението над Красимир Тодоров да е поръчково, според секретаря на кметството в с. Аврен    
Ред и сигурностВарна. “В чантата на Красимир Тодоров е имало голямо количество пари и лично оръжие, на които не е посегнато. Лицата, които са го нападнали, са забелязани от няколко дни в квартала.

Всичко това говори, че целта на нападението не е грабеж, а е поръчка, но кой е подбудителят полицията тепърва ще установи”, каза за Агенция “Фокус” секретарят на кметството в с. Аврен Захари Захариев.
Нападението е станало пред дома на Красимир Тодоров във Варна, докато той е изчаквал пристигането на служебния си автомобил. Той е говорил с Красимир Тодоров, който се намира в Неврохирургичното отделение на болницата “Св. Ана” във Варна и в момента е подложен на козметична операция. През цялото време пострадалият е бил контактен, не е изпадал в безсъзнание.
Полицията разполага с описанието на двамата нападатели на Красимир Тодоров, кмет на село Аврен, Варненско, каза за Агенция “Фокус” полк. Хаик Ованезов началник на РЗ “Полиция” в РДВР–Варна. Освен пострадалия показания е дал и очевидец на нападението. В момента полицията работи по няколко версии за изясняване причините за инцидента.
Както “Фокус” съобщи кметът на село Аврен, Варненско, Красимир Тодоров е бил нападнат около 7.20 ч. сутринта на ул. “Марин Дринов” в центъра на града. Двамата нападатели са го изненадали в гръб и са му нанесли няколко удара с чук по главата и тялото. Вследствие на побоя той е получил фрактура на черепа и в момента е в шоковата зала на болницата “Св. Ана” в града, където лекарите извършват манипулации на главата. Полицията прави оглед на мястото на нападението.
Красимир Тодоров е избран за кмет на местните избори от 2003 г. Кандидатурата му е издигната от НДСВ. http://www.focus-news.net
 


Сходни връзки

Възможно е нападението над Красимир Тодоров да е поръчково, според секретаря на кметството в с. Аврен | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди