изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 10:58 EEST
Класация: Топ 3 на най-яките и идейни неща в Интернет за седмицата    
Новини  След информацията за звездите, чието бельо се разпродава в Интернет и за хилядите карикатури на Буш пак там, Life.dir.bg се зае сериозно да направи Топ 3 на идейните неща в нета от тази седмица.


Tрето място екипът на Life.dir.bg определи за сайта с извиненията за избирането на Джордж Буш. Огромната галерия със стотици снимки, на които хора от всички нации се извиняват за 59-те % от американския народ, с чийто гласове беше преизбран най-окарикатурявания американски президент, може да трогне и разсмее всеки, който има време да прегледа снимките.

На второ място без никакви колебания класирахме новата мания на японките да публикуват снимки на голи части от телата си (гърди, бедра, талии и интимни части), които могат да бъдат оценявани от различни хора, след което веселите момичета четат отзивите за тях, получавайки по този начин, според РИА "Новости", най-обективната оценка за собственото си тяло. В снимките на частите от тела на дамите няма нищо порнографско, а лица липсват. Началото на традицията поставила японката Митико, която, след като публикувала снимки на интимните си части в своя сайт, събрала над 3 000 посетители дневно, което й помогнало впоследствие да издаде албум със свои снимки, заснети от най-известните японски фотографи.

Безспорният ни фаворит обаче си остава сайта "Save Bernd!". За всички, които не са го виждали, ще кажем, че това е едно изключително хитроумно интернет изнудване от страна на младеж, който заявява, че ако до Коледа не събере от посетителите на сайта 1, 000, 000 долара, ще сложи на трапезата си малкото и невинно зайче Бернд, което ги гледа от снимките по един особено жаловит и сърцераздирателен начин. Парите смята да събере чрез разпродажба на тениски, чаши за кафе и други предмети с лика на зайчето Бернд и освен, че има брояч на оставащите дни до Коледа, малкият садист е публикувал особено вкусната и прекрасна рецепта, по която ще сготви жално гледащия заек.

Предполагаме, че това ще сложи началото на цяла серия подобни изнудвания, така че, не се притеснявайте, каквото и домашно животно да имате, да му направите няколко разтапящи снимки и да го пласирате в нета с каквито ви хрумнат ултиматуми.
Вижте сайтовете

http://72.3.131.10/gallery/1/

http://www.krohm.net/bernd2.htm

http://life.dir.bg/newlife/stars/stars.php?sid=1296#stars

 


Сходни връзки

Класация: Топ 3 на най-яките и идейни неща в Интернет за седмицата | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.11 секунди