изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 08:24 EET
ТАЛАНТИ ОТ "ДЪГА" ЩЕ СЕ ПРЕДСТАВЯТ НА КОНЦЕРТ В НДК    
ОбществоДве деца от дома за отглеждане и възпитание на деца, лишени от родителски грижи, "Дъга" в Добрич са поканени да участват на 19 октомври в национална програма "За децата бих направил всичко" в НДК в София, съобщи за НДТ директорът Стефка Караянева.

 Програмата е на Националния дворец на децата и е насочена към малчугани, лишени от родителски грижи. Проявата се провежда за трета поредна година под патронажа на президента Георги Първанов. Добричкият дом ще бъде представен от 7-годишната Нагихан Демирова и Светослава Божилова, на 15 години. Нагихан ще изпее песента "Назад, назад, моме Калино", а Светослава - "Я кажи ми, облаче ле бяло". Възпитаници на "Дъга" за първи път ще представят таланта си в националната програма.

Футболният отбор на "Дъга" пък е взел участие в общоградския турнир в памет на Петър Боянов. За доброто си представяне младите футболисти са били наградени с анцузи, торта и лакомства.

 


Сходни връзки

ТАЛАНТИ ОТ "ДЪГА" ЩЕ СЕ ПРЕДСТАВЯТ НА КОНЦЕРТ В НДК | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди