изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 11:03 EEST
ПОМОГНАХА МИ МНОГО ДОБРИ СПЕЦИАЛИСТИ    
ЗдравеС тези думи започва писмото от нашия читател Стефан Златанов, чрез което желае да изкаже своята човешка благодарност на добрички медицински работници.

Той разказва, че преди няколко месеца му е била направена много тежка операция на лява тазобедрена става. Затова на 25 октомври постъпил на лечение в Отделението по физикална терапия и рехабилитация на Многопрофилната болница за активно лечение в Добрич. "Завеждащ на отделението е д-р Д. Витанова - амбициозна, знаеща и можеща лекарка, за което й благодаря от сърце" - пише С. Златанов. Според него, целият екип от физиотерапевти и рехабилитатори е прекрасен и се справя чудесно със своята работа и с тях директорът на болницата Д-р Калинкова може само да се гордее. Читателят ни изказва хиляди благодарности към физиотерапевтите д-р М. Павлов, Дарина, Любляна, Сузи и Христина и към рехабилитаторките Надя, Шенол и Миглена. Той благодари и на студентите от 3 курс на МУ-Варна, Д. Ангелов, Весела и Мария. "На целия екип пожелавам здраве, семейно щастие и много успехи в тази трудна, но благородна професия" - завършва писмото си Стефан Златанов.

 


Сходни връзки

ПОМОГНАХА МИ МНОГО ДОБРИ СПЕЦИАЛИСТИ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди