изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 11:18 EET
БЕЗ КАДРОВИ ПРОБЛЕМИ ПРЕДИ МАЧА НА "ЖЪЛТО-ЗЕЛЕНИТЕ" В ПЛЕВЕН    
СпортС двубоя "Спартак" /Плевен/ - "Добруджа" утре започват мачовете от XIII-я кръг на "Б" футболна група.

С двубоя "Спартак" /Плевен/ - "Добруджа" утре започват мачовете от XIII-я кръг на "Б" футболна група. Един срещу друг ще се изправят преки конкуренти в борбата за влизане в първия ни ешелон и затова всички специалисти определят тази среща като дерби на кръга. Добрата новина от лагера на "жълто-зелените" е, че в отбора няма контузени или наказани състезатели. А това означава, че старши-треньорът Валентин Пейчев ще може да разчита на всички свои възпитаници и че отборът ще се хвърли с всички сили, за да подобри точковия си актив. Днес от 10.30 часа в гостилницата на етнографски комплекс "Старият Добрич" наставникът на добруджанци ще даде традиционната си пресконференция преди предстоящия шампионатен двубой. Веднага след нея отборът ще отпътува за Плевен, където на стадиона на третодивизионния "Белите орли" ще проведе след обяд последната си тренировка преди мача със "Спартак".
Междувременно стана известно, че кметът на Плевен Найден Зеленогорски се опитал да уреди дербито на кръга да се играе на хубавия терен на стадиона на "Белите орли". Президентът на аматьорите Веско Ванев обаче му отказал. "Затова ще играем на стадион "Спартак", където гостите ще имат по-голям шанс да пресичат техничната игра на нашия отбор", заявил президентът на плевенския клуб Пламен Николов.  "Само в България може да има подобен парадокс, да откажат на кмета на града, след като общината помага финансово на "Белите орли". Въпреки всичко ще търсим с всички сили победата, за да се върнем в "А" група", коментира още бившият капитан на "Спартак", "Левски" и националния тим. Както вече писахме, по програма двубоят "Спартак" - "Добруджа" трябваше да се играе в събота, но бе преместен за петък от 14.30 ч., за да се излъчи пряко по Канал 3. 
 
 


Сходни връзки

БЕЗ КАДРОВИ ПРОБЛЕМИ ПРЕДИ МАЧА НА "ЖЪЛТО-ЗЕЛЕНИТЕ" В ПЛЕВЕН | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди