изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 13:50 EEST
Бомба почти срути блок в ”Младост”, мишена - богат полицай(?)    
Ред и сигурностМощна бомба е избухнала малко след 05.00 часа на площадката на 4-тия етаж в бл. 437 на столичния квартал “Младост 4”, предаде БНР.


Няма жертви и пострадали, нанесени са обаче значителни материални щети на околните апартаменти и входа. Екипи на Седмо РПУ и на ДОТИ МВР извършват оглед на мястото на взрива в блока. Взривното устройство е избухнало малко след 5 часа тази сутрин, уточни МВР, предаде агенция "Фокус". При взрива няма пострадали и ранени. Все още няма информация срещу кого е насочен атентата и дали е само за сплашване.
Полицай живее на 4-я етаж в блок 437 в квартал "Младост 4", заявили очевидци.

Полицаят бил доста богат, карал скъпа кола и апартаментът му е добре обзаведен, разказали пред Дарик радио съседи. "Неговият зет е бизнесмен с прякор Коце. Той често идвал на гости в "Младост 4". Има автокъща в центъра на София".
От СДВР заявиха, че техен служител не живее на този адрес.
Съсед, живущ на 2-я етаж, чул към 5 часа сутринта някой да тича във входа, ругал е на висок глас, ударил е силно входната врата, а минути след това бомбата е избухнала. Живеещите в жилищния блок все още са в шок, а материалните щети от взрива са големи.

http://dnes.dir.bg/

 


Сходни връзки

Бомба почти срути блок в ”Младост”, мишена - богат полицай(?) | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди