изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 19:13 EET
Жива верига блокира движението в кв. “Княжево”, където днес стана тежка катастрофа    
ОбществоСофия. Жива верига блокира движението в столичния кв. “Княжево”, където днес стана тежка катастрофа, при която загина един човек, а други шест бяха ранени, предаде репортер на Агенция "Фокус".

Във веригата участват жители на квартала. Те настояват да бъде спряно движението на камиони и ТИР-ове и искат среща с президента Георги Първанов, премиера Симеон Сакскобургготски и председателя на Народното събрание Огнян Герджиков. В момента движението на автомобили се пренасочва през Мало Бучино.
Тази вечер частично бе възстановено движението по столичния булевард "Цар Борис Трети" в района на последната спирка на трамвай №5, където на обяд стана тежката катастрофа. След инцидента движението по булеварда бе спряно, за да може тежкотоварният камион да бъде изтеглен от къщата.
Както "Фокус" съобщи, двама от пострадалите при катастрофата са в тежко състояние в Института за спешна медицинска помощ "Пирогов" и лекарите извършват необходимите изследвания, каза директорът на "Пирогов" доц. Спас Спасков. Другите трима са с по-леки наранявания.
Един от пострадалите в катастрофата в Княжево е във Военномедицинска академия. Той е със счупени ребра, но няма опасност за живота му, казаха от ВМА.
Както "Фокус" първа съобщи, бял микробус ”Ситроен” с регистрация С 4441 КР е смазан след удар с тежък товарен камион в Княжево. Камионът, който помете три коли и се вряза и разруши къща в Княжево, все още не е изваден. Две стени на къщата са паднали, половината покрив е разрушен.
Възрастна жена, станала свидетел на тежката катастрофа в столичния квартал "Княжево", почина от инсулт малко след инцидента.
 


Сходни връзки

Жива верига блокира движението в кв. “Княжево”, където днес стана тежка катастрофа | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди