изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 02:10 EEST
ФАНТАСТИЧНИ НАЕМИ В СТУДЕНТСКО ОБЩЕЖИТИЕ БЛ.1    
НовиниОт 01.01.2005г. в студентско общежитие бл.1 в гр.Добрич намиращо се на улица Калиакра №54 наемите за стаи, апартаменти и нощувки се вдигат драстично.

Незнайно поради какви причини при факта, че в града ни могат да се намерят гарсониери за по 50 лв. а за по 60 обзаведени изведнъж фирма "Строймаркет" с управител г-н Ивелин Енчев, която е взела под наем общежитието от "Медицински университет гр.Варна вдига цените. За да бъдем по-точни ето сегашните цени: Цена за студенти - 30 лв/легло в двойна стая 22кв/м. Цена за нестуденти за стая 22 кв/м - 42 лв. Цена за апартамент включващ 2 кв/м баня и тоалетна заедно, 2кв/м кухненски бокс, малко коридорче и две стаи по около 20 кв. -84 лв. Нощувки 10 лв. без значение дали ще спите при някого на едно легло, за което той плаща или ще ползвате отделна стая. Към цените за наема се прибавят и по 4 куб.вода на човек и изразходваната ел.енергия. Цените от нова година нататък: Цена за студенти 40 лв/легло в двойна стая Цена за нестуденти за стая 22кв/м - 50 лв. + ток и вода по 4 куб. на човек Цена за апартамент 44 кв/м - 100 лв. + ток и вода по 4 куб. на човек Това решение за господин Ивелин Енчев нажежи обстановката в общежитието. В разговор с него по телефона той каза, че това му е решението и така ще бъде, след което той затвори телефона. При положение, че за 100 лв. може да се намери апартамент в центъра питаме господин Енчев къде е тръгнал с тия наеми? Общежитието, което се намира срещу жинтическата бензиностанция в края на града има опасност да остане отново без жители. Явно за пореден път чрез изгонване на жителите по различни начини и този път се цели общежитието да се опразни и да бъде купено без пари като нерентабилно както беше дадено и под наем на фирма "Строймаркет". Преди 3 години в общежитието имаше 150 души, но след назначаване на новата управителка г-жа Силвия Георгиева то остана със 5 човека в средата на изминалото лято, а през учебната година имаше едва 20 студента. Почти колкото персонала на блока. Ето историята се повтаря. Дано някой в тая държава обърне внимание на тази статия, която ще изпратим и до правителството на Република Бългалия. Група живущи от СО бл.1 гр.Добрич.
 


Сходни връзки

ФАНТАСТИЧНИ НАЕМИ В СТУДЕНТСКО ОБЩЕЖИТИЕ БЛ.1 | 1 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.
ФАНТАСТИЧНИ НАЕМИ В СТУДЕНТСКО ОБЩЕЖИТИЕ БЛ.1
Автор: Anonymous да 2004-11-12 @ 23:35 EET
Мда наистина че за този край на града ни наема е доста солен.
Но явно от лакомия някой хора незнаят какво правят или го правят целенасочено.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди