изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 17:11 EET
"КЕЙБЪЛТЕЛ" ИЗГРАДИ ЮЖНАТА ЛИНИЯ ОТ ОПТИЧНИЯ ПРЪСТЕН    
НовиниВ края на миналата седмица - на нарочна пресконференция оперативният директор на "КейбълТЕЛ" Боб Кристоф обяви, че в края на първото тримесечие на 2005 г. в Добрич ще стартира пакетната услуга "Трипъл плей"

На нарочна пресконференция в петък оперативният директор на телекомуникационната компания "КейбълТЕЛ" Боб Кристоф обяви, че вече е готова южната линия от оптичния пръстен, който изгражда компанията. "Остава да се довърши северното трасе, което се изпълнява от "МобилТел", като имаме уверението на колегите, че до средата на декември и то ще е завършено. Направена е връзката с Румъния, като там ние ползваме трасето на румънските железници, според сключения ни вече договор" - каза Боб Кристоф. Телекомът полага 5 тръби, като две от тях ще се ползват от "МобилТел", по една ще ползват "Глобул", ние и държавната администрация, добави още Б. Кристоф.
В края на първото тримесечие на 2005 г. телекомът се надява да стартира предлагането на пакетната услуга "Трипъл плей" - като ще предлага на клиентите си кабелна телевизия, интернет и телефония на цена от 29.95 лв. за месец по предварителни разчети. "Идеята ни е първоначално да стартираме в кв. "Добротица"  по отношение на битови абонати и центъра, където ще предлагаме услуги на корпоративни клиенти. Цената на телефонията ни ще е по-ниска от тази на БТК и за разлика от тях ние няма да събираме абонаментна такса за телефона всеки месец" - добави още Б. Кристоф.
По отношение на предлаганите програми Боб Кристоф заяви, че "КейбълТЕЛ" е единственият оператор, който притежава изключителните права за разпространението на програма ВВТ и добави, че излъчването й от всички други е незаконно и контрабандно. "Към момента е спряно излъчването на програмите "Диема", тъй като ние имахме сключен договор за излъчването на английското първенство, което те вече не предават" - заяви още оперативният директор. Компанията предвижда обновяване и оптимизиране на пакета от програми, които излъчва като кабелен оператор. След Нова година дамите на Добрич, абонати на компанията, ще могат да гледат специализирано предаване за жената, разкри още Б. Кристоф.
 


Сходни връзки

"КЕЙБЪЛТЕЛ" ИЗГРАДИ ЮЖНАТА ЛИНИЯ ОТ ОПТИЧНИЯ ПРЪСТЕН | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.48 секунди