изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 12:52 EEST
КРАДЕЦ СЕ БАРИКАДИРА В АПАРТАМЕНТ    
Ред и сигурност

Полицията вика пожарната да съдейства при отварянето на металната врата на жилището



Полицейска акция е имало в четвъртък от ранния следобед до вечерта в блок 1 на квартал "Балик" в Добрич, съобщиха за НДТ очевидци. Хората от този и околните блокове видяли пред единия от входовете да пристигат полицейски автомобили. По-късно дошла и кола на пожарната. Огнеборците били видяни да носят брадва и резачка. Неофициални източници съобщиха за вестника, че пожарникарите са съдействали на полицията при отварянето на метална врата на апартамент. Очевидци твърдят, че последната полицейска кола си е тръгнала чак вечерта. Хората не се наеха да коментират защо са идвали униформените, но споделиха, че в посочения вход живее мъж със съмнителна репутация.

От източници от РДВР НДТ научи, че полицейската акция е била за задържането на трима крадци, единият от които се бил барикадирал в апартамента и отказвал да излезе. Запознати коментираха, че не става въпрос за голямо престъпление, а за кражба. Засега не могат да бъдат оповестени подробности по случая, защото тепърва ще се образува полицейско дознание.

 


Сходни връзки

КРАДЕЦ СЕ БАРИКАДИРА В АПАРТАМЕНТ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди