изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 09:53 EET
Днес свалят гипса от крака на Илиян Илиев    
СпортПървенството на мъжката "А" хандбална група е прекъснато поради участието на "Локомотив" /Варна/ в европейските клубни турнири, но ръководството на "Добруджа" се отказа от контрола, тъй като голяма част от състезателите са контузени.

Първенството на мъжката "А" хандбална група е прекъснато поради участието на "Локомотив" /Варна/ в европейските клубни турнири, но ръководството на "Добруджа" се отказа от контрола, тъй като голяма част от състезателите са контузени. От президента на "жълто-зелените" Георги Андреев научихме, че днес ще бъде свален гипсът от крака на Илиян Илиев. Малко вероятно е обаче капитанът на добричкия тим да се завърне в игра преди края на есенния полусезон. В същото време стана ясно, че Димитър Пламенов вече е възстановен и участва пълноценно в тренировките на добруджанци. Все още на облекчен режим тренират юношеският национал Светослав Недев и Борислав Борисов. Според Г. Андреев участието на двамата в предстоящия шампионатен двубой е под въпрос. Според програмата на първенството в събота нашите хандбалисти гостуват на "Железничар" в София. От началото на първенството столичният тим има само една победа и със сигурност ще направи всичко възможно да подобри точковия си актив. "Въпреки кадровите проблеми ще отидем в столицата за победа", заяви за в-к "Стадион" президентът на "Добруджа", който е и старши-треньор на мъжкия състав. Останалите срещи от шестия кръг са: "Локомотив" /Вн/ - "Левски" /Левски/, "Пирин" /Г. Делчев/ - АСТИ' 91 /Хс/, "Цар Самуил" /Петрич/ - НСА /Сф/ и "Спартак" /Вн/ - "Осъм" /Лч/.     

 

 


Сходни връзки

Днес свалят гипса от крака на Илиян Илиев | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.08 секунди