изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 12:10 EEST
Георги Михайлов стана национален студентски шампион    
СпортСъстезателят на СК "Самурай" Георги Михайлов завърши на първо място в дисциплината "ката" на Националния шампионат по карате за студенти.

Състезателят на СК "Самурай" Георги Михайлов завърши на първо място в дисциплината "ката" на Националния шампионат по карате за студенти. Така възпитаникът на сенсей Ивелин Керанов и сенсей Димитър Христов оправда очакванията на своите треньори. Михайлов можеше да дублира титлата си и при "кумите", но силите му стигнаха само за второ място. В първенството се включи още една опитна състезателка на "Самурай" - Теодора Тошева. Тя се класира трета на "ката" и взе сребърен медал на "кумите". Тошева се представи отлично на "кумите" и заслужаваше златното отличие, но съдиите на първенството в София й отнеха титлата.
През декември СК "Самурай" /Добрич/ ще отпразнува своята 10-годишнина. Юбилеят ще бъде отбелязан с парад на бойните изкуства на 17 декември в Младежкия дом. Близо 150 души ще присъстват на тържеството. На празника сенсей И. Керанов и сенсей Д. Христов ще обявят и наградят десетте най-добри състезатели за 2004 г.
 


Сходни връзки

Георги Михайлов стана национален студентски шампион | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди