изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 14:03 EEST
Черноморец обръща мача    
СпортЧерноморец /Балчик/- Албена 97 /Оброчище/ 3:1


Атанас ВАСИЛЕВ
От балчишката община освен Черноморец в Североизточната "В" група участва Албена 97 от село Оброчище. Заради това с голям интерес се очакваше мачът между тези два тима в първенството на трета дивизия. В състава на гостите участваха само юноши и бивши футболисти на Добруджа. На практика се оказа, че това е вторият отбор на Добруджа. И двата тима започнаха мача без защитни схеми, с бързо прегрупиране в защита и атака. Домакините отправиха няколко удара, от които ще се запомни изстрелът на Матеев в 38 мин. В края на полувремето при една атака от дясно след центриране Кръстев откри резултата в 45 минута - 0:1.
След почивката играта на домакините коренно се промени. Заиграха на високи обороти  и в 58 мин., след силен удар на Русев, топката бе спряна с ръка от защитник на Албена 97. Главният съдия от Русе Красимир Василев посочи бялата точка, а Катранджиев бе точен за 1:1. След изравняването на резултата балчиклии напълно завладяха половината на противника, последваха много удари и само вратарят Василев спаси три гола. В 77 мин. Недялков вкара за 2:1, а четири минути преди последния съдийски сигнал Русев сложи точка на мача - 3:1.

 

 


Сходни връзки

Черноморец обръща мача | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.11 секунди