изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 19:34 EET
Мотивите за жестоко убийство в Бургас са хомосексуални    
Ред и сигурностБургас. Мотивите за жестокото убийство в Бургас са хомосексуални. Информацията бе потвърдена и от главния секретар на МВР ген.-лейт. Бойко Борисов. Извършителят на престъплението е казал пред разследващите полицаи, че е разчленил тялото на убития, за да прикрие отпечатъците, които е оставил по него.


Ген. Борисов е поздравил директорът на РДВР-Варна за професионалното разследване на жестокото убийство и е предложил за награда оперативният служител, който работи по случая.
Както “Фокус” съобщи, извършителят на жестокото убийство в Бургас бе разкрит днес. Установена е и самоличността на жертвата - мъж на около 30 години. И убиецът и жертвата са криминално проявени и са регистрирани за грабежи, каза по-рано днес пред “Фокус” ген. Борисов.
Трупът на жертвата бе открит в контейнер за смет, намиращ се на кръстовището на бул. “Мария Луиза” и ул. “Любен Каравелов” в Бургас. Сигналът е постъпил около 9.15 ч. в Първо РПУ Бургас. При допълнителния оглед бе установено, че в контейнера се намира разрязано през кръста мъжко тяло с главата, от който липсват ръцете. А след извършената аутопсия стана ясно, че смъртта е настъпила в следствие на черепно–мозъчна травма, възникнала вероятно от удар по главата с тъп предмет.
 


Сходни връзки

Мотивите за жестоко убийство в Бургас са хомосексуални | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.10 секунди