изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-24 @ 22:30 EEST
ОТЛИЧНО ПРЕДСТАВЯНЕ НА ДОБРИЧКИТЕ ДВОЙКИ В СТОЛИЦАТА    
СпортС участието на състезатели от цялата страна в столичната зала "Христо Ботев" се проведе републикански турнир по спортни танци, който бе организиран от българската федерация по спортни танци и от клуб "Фрак и лачени обувки".

С участието на състезатели от цялата страна в столичната зала "Христо Ботев" се проведе републикански турнир по спортни танци, който бе организиран от българската федерация по спортни танци и от клуб "Фрак и лачени обувки". Отлично се представиха и трите добрички двойки, взели участие в състезанието. В надпреварата в майсторски клас 15 В Младен Илиев и Неслихан Салим изпълниха с много грация и финес съчетанията си и очароваха публиката. Съдиите им отредиха трето място в крайното класиране, а това донесе на нашите състезатели освен много награди и една ценна точка в техния актив. Трябва да отбележим, че след турнира в столицата само четири точки делят Младен и Неси от преминаване в най-високия майсторски клас - "А". Суперлативи за представянето си заслужават и Златин Райчев и Изабела Митева, които заеха пето място в клас 13 D. Само факторът "домакинство" им попречи да бъдат на стълбичката на победителите. Най-важното за тях е, че прибавиха три точки към актива си и така извоюваха правото за в бъдеще да се състезават в клас 13 С. Голям успех постигна и третата добричка двойка, взела участие в турнира. Георги Петров и Мая Ташкова демонстрираха високо майсторство и заслужено се наредиха на трето място в клас 18 D. 
 


Сходни връзки

ОТЛИЧНО ПРЕДСТАВЯНЕ НА ДОБРИЧКИТЕ ДВОЙКИ В СТОЛИЦАТА | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди