изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-24 @ 13:17 EEST
"МОМЕНТЪТ МЕ ИЗНЕНАДА"    
НовиниТова заяви пред репортер на НДТ изпълняващият длъжността началник на Областно пътно управление инж. Дочко Дочев

Инж. Дочко Василев Дочев е родом от Троян, завършил е ВИАЗ, специалност "Геодезия и картография", а втората му специалност е от Икономически университет Варна - "Икономика и управление на строителството". Пет години и половина има стаж в "Пътни строежи" - Велико Търново, а от последните 20 години работи в Областно пътно управление Добрич.
"Определено моментът, в който получих заповедта е изненада за мен. Не е леко да се управлява и не мога да кажа дали бих се включил в конкурса за длъжността. Основното, което стои пред мен сега са текущите задачи - работи се обекти, трябва да продължи работата по поддържането на пътищата. Категорично заявявам, че няма да има кадрови промени. Държа да отбележа, че не е вярно твърдението, че инж. Атанас Сърбов е изгонен от кабинета си. Дори напротив, в момента тече предаването на документацията без никакъв проблем" - разказа инж. Дочев.
 


Сходни връзки

"МОМЕНТЪТ МЕ ИЗНЕНАДА" | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.08 секунди