изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-28 @ 23:25 EET
БЕЗ ИЗНЕНАДА ЧАКАМЕ ПЪРВИЯ СНЯГ    
Новини
Рязко паднаха термометрите, зимата напомни за себе си. Още веднъж проверхиме готовността ни за зимата, която винаги е на ниво, а като падне първият сняг се изненадваме като малките деца, станали сутринта и видели побелелия пейзаж през прозореца.

Началникът на "ВиК" район Добрич Петър Гугов заяви, че не очаква да има проблеми с водоподаването през зимните месеци. "Единствено проблем би настъпил, ако по-дълго време няма ток, тогава сме готови да направим режим на водоподаването. До края на седмицата ще получим и зимното си облекло, не би трябвало да имаме изненади" - коментира още П. Гугов. Инж. Валентин Василев също декларира, че е готов за зимата, като отбеляза, че човек никога не може да знае какво ще му поднесе природата. "Преживели сме толкова зими, ще мине и тази. Мога да кажа, вече сериозно, че тази година имаме по-добра подготовка за зимните условия, от минали години" - заяви още шефът на "Пътнически превози".
"От днес започва централизираната доставка на сол с вагони, като Добрич ще получи 300 т сол. От миналата зима имаме наличност 200 т сол и 1250 кубика пясък. Пясъкът също започва да пристига от днес - ще дойдат 4650 кубика пясък. Тези количества би трябвало да ни стигнат за зимата. Пътищата се почистват от "Пътно строителство" АД по силата на подписан тригодишен договор. От 20 октомври има дежурни, както и телефони - 601-192, 3, 4, на който всеки може да получи информация за пътната обстановка или да подаде сигнал" - каза и.д. началник на Областно пътно управление инж. Дочев.
 


Сходни връзки

БЕЗ ИЗНЕНАДА ЧАКАМЕ ПЪРВИЯ СНЯГ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди