изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 18:53 EEST
ВАЛЕНТИН ПЕЙЧЕВ ГЛЕДА ТРИ ВИДЕОКАСЕТИ С МАЧОВЕ НА ПОМОРИЕ    
СпортНяма кадрови проблеми в тима на "Добруджа" за предстоящия домакински мач с "Поморие".

Няма кадрови проблеми в тима на "Добруджа" за предстоящия домакински мач с "Поморие". Здравко Петров вече е здрав и тренира наравно с останалите. В сряда треньорът на добричлии Валентин Пейчев ще направи двустранна игра. След нея селекционерът ще определи групата за мача и ще реши кои играчи да отпаднат. Наставникът на добруджанци е получил три видеокасети с мачове на "Поморие" и възнамерява до събота да разузнае играта на съперника. "Основната ми задача ще бъде да втълпя на играчите, че трябва да избегнат подценяването", каза Пейчев. Наставникът сериозно се е заел с новата селекция на тима, като издаде, че търси двама защитници и двама нападатели. Той е провел и първи разговори с ръководството на тима за провеждането на зимната подготовка. "Сега мислим за поредните три точки, които трябва да вземем", каза Пейчев и допълни, че "Добруджа" е в по-благоприятна позиция от останалите претенденти за "А" група, тъй като напролет посреща у дома всичките си основни конкуренти с изключение на "Пирин 1922".
До щаба на "Добруджа" е достигнала информация, че в кухнята на предстоящия съперник Поморие има скандали. Преди началото на шампионата шефовете на клуба им казали, че ще взимат добри пари, тъй като са сателит на "Нафтекс", но след няколко месеца се оказало, че играчите не получават обещаните заплати и премии. "Може би затова отборът на "Поморие" играе толкова слабо в последните мачове", споделиха от добричкия тим. Селекционерът на "Поморие" Диян Петков каза, че халфът Валериев се завръща след контузия. Той бе извън терена четири мача. Голмайсторът на черноморския тим Илиян Банев пък се канел да се разпише след дългата суша, която го налегнала.    
 


Сходни връзки

ВАЛЕНТИН ПЕЙЧЕВ ГЛЕДА ТРИ ВИДЕОКАСЕТИ С МАЧОВЕ НА ПОМОРИЕ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди