изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 06:12 EEST
МЛАДЕЖИТЕ ЗАГУБИХА ОТ ИТАЛИЯ С 0:2    
СпортВ контролен мач, игран вчера на стадион "Българска армия" в столицата, българският младежки национален отбор по футбол загуби с 0:2 от връстниците си от Италия.

В контролен мач, игран вчера на стадион "Българска армия" в столицата, българският младежки национален отбор по футбол загуби с 0:2 от връстниците си от Италия. Възпитаниците на Клаудио Джентиле откриха резултата в 45-та мин. чрез Симоне Пепе от "Пиаченца", а крайния резултат оформи Роналдо Бианки от "Каляри" в 81-та мин. Селекционерът на българите Петър Миладинов заложи на по-малко познати футболисти, като дебют с националната фланелка записаха двама състезатели на столичния "Локомотив" - защитникът Ивайло Соколов и нападателят Цветан Генков. За съжаление, само 60 зрители бяха на стадиона, за да наблюдават изявите на нашите момчета, които имат амбицията след време да играят за България на големи първенства.
 


Сходни връзки

МЛАДЕЖИТЕ ЗАГУБИХА ОТ ИТАЛИЯ С 0:2 | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.10 секунди