изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 00:16 EET
СПИН или цироза - от какво умря Арафат?    
Новини  Спекулациите около причината за смъртта му продължават. Някои спрягат израза "лекарска тайна", близките му мълчат.


Защо няма резултат от кръвните проби, изпратени в САЩ? Защо палестинските ръководители не разпоредиха аутопсия в Египет?


Още докато беше жив, френските лекари от военната болница "Перси" отрекоха кръвно заболяване, но съобщиха, че палестинският лидер има намален брой на тромбоцитите в кръвта (причина за мозъчния кръвоизлив). Този симптом се наблюдава  при кръвно заболяване, рак или при хронични инфекции като цироза и ...

Отговорът би бил много прост, ако се приеме идеята, която кръжи в интернет-пространството и беше подхваната от в. "Ню Йорк Таймс", че Арафат е имал СПИН.
Какво уби Арафат, все още е мистерия, пише вестникът. Седмица след смъртта му френските лекари остават твърди като камък. Те отказват да дадат каквато и да е информация за лабораторните тестове, не е известно дали са направили и аутопсия.

За палестинските лидери е по-изгодна версията, че Арафат е бил отровен.  Сега се промъква идеята за СПИН или цироза, което не звучи много достолепно - поне за лидер от неговия ранг.
Вероятно, най-приближените на Арафат знаят за болестта му. Някои напомнят, че през последните седмици е имал тежка деменция (симптом на СПИН).  Но никой не споменава бурното му минало от преди женитбата му със Суха.

Лекарската тайна във връзка с болестта и смъртта на Ясер Арафат продължава да е валидна, заяви на пресконференция говорител на френското министерство на външните работи. Нямам какво да добавя по случая, каза Ерве Ласу, запитан за възможните последствия от запазването на такава тайна.

http://dnes.dir.bg/

 


Сходни връзки

СПИН или цироза - от какво умря Арафат? | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди