изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 08:32 EEST
"НАГРАДАТА Е ИЗЦЯЛО ЗАСЛУГА НА ЕКИПА, С КОЙТО РАБОТЯ"    
НовиниКаза пред репортер на НДТ директорът на Териториална данъчна дирекция - Добрич Тошко Тодоров по повод годишната награда "Данъчен служител'2004". За първи път раздадоха данъчни награди

Г-н Тодоров, какво е за Вас грамотата, която получихте?
- Това е голямо признание за усилената ни работа. На първо място отличието е факт, благодарение на екипа, с който работя и бих искал да подчертая заслугите на моя заместник Стефан Стефанов, както и на ръководителя на отдел "Ревизии" Владимир Георгиев. В тази връзка още искам да изкажа благодарност на колегите от Главна данъчна дирекция, както и на колегите, които не са толкова активни, както и на фирмите, които не са доволни от нас и с непопулярните мерки, които използват, популяризират нашите методи и дейност.
- ТДД Добрич е отличена в раздел "най-ефективни данъчни ревизии", кой, според Вас е най-трудния раздел от работата на данъчната администрация и какво е самочувствието Ви? За кой пореден път се правят номинации от ГДД?
- Безспорно за мен това е най-трудният момент от работата ни и това е много висока оценка за направеното от нас. Откакто е създадена дирекцията през 1991 г. тя се е ползвала с добър авторитет и признание. Смятам, че до голяма степен за този успех има роля и съпричастността на медиите, които през годините са отразявали дейността ни. Главна данъчна дирекция за първи път прави номинации по повод професионалният ни празник 16 ноември и се радвам искрено, че Добрич е отличен на първите награди. Винаги сме изпълнявали плана и тази награда ни задължава поне да поддържаме нивото, а желанието ми е да покажем и по-високо.
- Има ли с какво да се похвали дирекцията?
- Това, с което можем да се похвалим е, че областният управител Иван Иванов, на когото искрено благодаря  за оказаното съдействие, ни предостави колонадата до сградата, където ние ще изградим до средата на следващата година модерен фронт-офис за плащане на данъци от населението. По този начин ще облекчим хората по отношение на обслужване. В момента дори сме на фаза проектиране.
- Какво искате да кажете на колегите си?
- Макар, че празникът ни мина, бих искал да ги поздравя - тях и техните семейства и им пожелая здраве. Нека сме толерантни и да се научим да водим диалог.
 


Сходни връзки

"НАГРАДАТА Е ИЗЦЯЛО ЗАСЛУГА НА ЕКИПА, С КОЙТО РАБОТЯ" | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди