изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 00:41 EET
ДОБРИЧ - С ПРИЗА НА ИНСТИТУТА ПО ПУБЛИЧНА АДМИНИСТРАЦИЯ И ЕВРОПЕЙСКА ИНТЕГРАЦИЯ    
НовиниВ края на миналата седмица се проведе третата международна конференция "Е-правителство, Е-област, Е-община", под патронажа на министъра на държавната администрация Димитър Калчев.

Организатор на проявата беше Институтът по публична администрация и евроинтеграция, с подкрепата на агенция "Развитие на съобщенията и информационните и комуникационните технологии" към Министерство на транспорта и съобщенията, съобщи кметът Детелина Николова на традиционната кметска оперативка. За втора поредна година организаторите са провели национален конкурс "Он-лайн услуга за гражданите и бизнеса". Тази година в него участие са взели 13 администрации. В категорията  "Е-Община" първа награда печели община град Добрич - за системните и последователни усилия за доставяне на повече услуги за гражданите и бизнеса. Втората награда в същата категория е присъдена на Столична община, а трета не е дадена.
В категорията "Е-правителство" първата награда е дадена на Главна данъчна дирекция, а Стара Загора е спечелила първата награда в категория "Е-област".  По време на конференцията е било отчетено, че 47 общини в България изобщо нямат интернет.
 


Сходни връзки

ДОБРИЧ - С ПРИЗА НА ИНСТИТУТА ПО ПУБЛИЧНА АДМИНИСТРАЦИЯ И ЕВРОПЕЙСКА ИНТЕГРАЦИЯ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди