изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 17:22 EET
ШЕФЪТ НА "ДОБРУДЖАНСКИ ХЛЯБ" КАТАСТРОФИРА КРАЙ РУСЕ    
НовиниИзпълнителният директор на "Добруджански хляб" АД Дора Малева е катастрофирала вчера близо до Русе, научи НДТ. Подробности за инцидента и за състоянието на пострадалите получихме от колегите от русенския вестник "Утро".

Катастрофата е станала около 12.30 часа на права отсечка между с. Сливо поле и крайдунавския град. Управляваното от Д. Малева служебно "Волво" се преобърнало през тавана и паднало на гумите си. Двама от пътуващите в автомобила са настанени в русенската болница. Д. Малева е във Втора хирургия с пет счупени ребра и болки в корема. Пътуващият до нея Веселин Малев - брат на народиня представител от Добрички избирателен район Енчо Малев, е без наранявания. В болница е возещият се зад него служител във фирмата Красимир Иванов. Той е с фрактури на гръден прешлен и дясна лопатка. Животът и на двамата ранени е вън от опасност. Екипът на НДТ желае скорошно оздравяване на пострадалите!

 


Сходни връзки

ШЕФЪТ НА "ДОБРУДЖАНСКИ ХЛЯБ" КАТАСТРОФИРА КРАЙ РУСЕ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди