изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-24 @ 06:33 EEST
А НИЕ - БЪЛГАРИТЕ - ДАЛИ НЕ СМЕ КЛОНИРАНИ МАКЕДОНЦИ?    
Новини  Вашингтон. Поверителен доклад на Държавния департамент на САЩ определя Македония като исторически наследник на древна Македония и на Александър Македонски, съобщи гръцката телевизия "Алфа".

Докладът е с дата 4 ноември. В него се говори за македонска националност и се отбелязва, че жителите на балканската страна са македонци - 66,54%, албанци - 25,17%, турци - 3,85%, цигани - 2,66% и сърби - 1,78%.

Според големия български брат - САЩ - в Македония не живее нито един процент етническо българско население, а ако отидем по-надалеч, то и един от най-великите български държавници - Цар Самуил - не е бил българин. Благодарим ти БРАТКО ВАШИНГТОН! Естествено, управляващите в България продължават да мълчат като едно нещо, което народът е назвал ДУПЕ, и са съгласни със САЩ. А може би ще гласуват в Народното събрание или в Министерския съвет, а защо не ще има и реч на президента, за да бъдем убедени, че ние - българите - сме клонирани македонци?

ИА ФОКУС / НДТ

 


Сходни връзки

А НИЕ - БЪЛГАРИТЕ - ДАЛИ НЕ СМЕ КЛОНИРАНИ МАКЕДОНЦИ? | 1 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.
А НИЕ - БЪЛГАРИТЕ - ДАЛИ НЕ СМЕ КЛОНИРАНИ МАКЕДОНЦИ?
Автор: Anonymous да 2004-11-27 @ 18:24 EET
Amerikancite sa sposobni da izkal4at istoriqta,kakto im e udubno samo i samo tq da s1otvetstva na politikata i propagandata im.Skoro 4atah s edna amerikanka ,koqto s cqlata si naglost mi zaqvi,4e ako usa ne bili u4astvali v dvete svetovni vojni b1lgariq o6te 6tqla da e pusto6.V tova izkazvane naj-mnogo me obijda dumata o6te.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди