изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-18 @ 07:45 EEST
БЮЛЕТИН НА МВР    
Ред и сигурност

Бюлетин на МВР от 27 ноември



Казанлък. Днес в 01.10 часа в оперативната дежурна част на РПУ е получено съобщение от 20-годишен мъж, че в с.Бузовград две неизвестни лица нападнали него и придружаващата го 23-годишна жена. Нападателите им нанесли побой и качили насилствено жената в лек автомобил “Мерцедес”, с който отпътували. При проведените бързи оперативно-издирвателни действия е установено, че един от  извършителите на деянието е Н.В. (26 г.) от с. Крън. Той е открит в дома си, но отказал да допусне полицейските служители. След разрешение от дежурния прокурор, полицейски екип на РПУ влиза в жилището на Н.В., който оказал съпротива и спрямо него са използвани физическа сила и помощни средства. Отвлечената жена е открита заключена в една от стаите с видими следи от нанесен побой. Н.В.е задържан за 24 часа. По случая работи РПУ – Казанлък.

Вчера около 23.20 часа в РСПАБ - Павел баня е получено съобщение от дежурния оператор на командно табло на ВЕЦ – с.Тъжа, че в складови помещения в сградата на ВЕЦ-а е възникнал пожар. В гасителните действия са участвали петима огнеборци от РС ПАБ-Казанлък и Павел баня с два противопожарни автомобила и са употребени 10 тона вода. Пожарът е ликвидиран в 01.30 часа. Унищожени са 150 кв.м покривна конструкция на две складови помещения и заседателна зала, два маслени трансформатора и резервни части за хидротурбини, собственост на НЕК. Спасени са склад за горивно-смазочни материали и съседна сграда. Причините и щетите са в процес на изясняване.  По случая работят Полицейски участък - Павел баня и  РПУ – Казанлък.

Самоков. Криминалисти от РПУ издирват извършител на въоръжен грабеж в денонощен магазин в града. Вчера към 5,45 часа маскиран и въоръжен с пистолет мъж нахлул в магазин на ул. “Македония”. Той заплашил продавачките, че ще ги застреля и взел от касата 80 лева от оборота. След това нападателят избягал.

Кърджали. Трима грабители за задържани от служители на РПУ в града. Вчера между 0,00 и 03,00 часа в района на механа “Стената” трима неизвестни пребили 35- годишния О.М. от с. Прилепци и му отнели автомобила “Рено Еспейс”. Криминалисти от РПУ организирали бързо издирване на извършителите. По време на разследването автомобилът е бил намерен. Разкрити и задържани са А.Х./47 г./ от Асеновград, С.А./34 г./ от София и Б.Ю./37 г./ от Асеновград. По случая е образувано бързо полицейско производство.     

 


Сходни връзки

БЮЛЕТИН НА МВР | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.08 секунди