изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 04:44 EEST
БЮЛЕТИН НА МВР    
Ред и сигурност

Бюлетин на МВР - 28 ноември



Бургас. Клиент на въоръжен таксиметров шофьор бил принуден да се раздели с мобилния си телефон. Рано сутринта вчера, около  6.10  часа  в Четвърто РПУ в града  31-годишен  мъж от кв. “Горно Езерово” съобщил за случилото се два часа преди това. По думите му,  около 4.00 часа, той наел такси от автобусната спирка до бензиностанция “Петрол” в бургаския квартал “Победа” за да го откара до дома му. С него била и 7-годишната му дъщеря. Малко преди кв. “Горно Езерово” бащата казал на водача, че няма пари в себе си, но ще му плати като стигнат до дома му. Явно недоверчивият шофьор спрял колата, извадил от жабката пистолет, насочил го към клиента и си поискал парите за сметката. Наложило се мъжът да  му отстъпил мобилния си телефон като залог. Водачът го взел телефона и изчезнал в неизвестна посока. Работата по случая продължава от служители на Четвърто РПУ-Бургас.

Благоевград. Наблюдателни момчета подпомогнаха разкриването на  грабителя, отнел мобилните им телефони. Вчера по обед двете деца /на 11 и 12 години/ потърсили помощ от полицията в Сандански. Към РПУ-то те се отправили след като били нападнати от непознат младеж, отнел мобилните им телефони докато се разхождали в парка. Пострадалите  момчета и приятелят им, техен връстник дали добро описание на извършителя и посочили точно мястото на грабежа – в района на водопада край ресторант “ Байкал”. При незабавните действия на полицаите грабителят е установен и задържан –19 годишен младеж от Благоевград, живеещ в Сандански. Откраднатите телефони са намерени, а по случая е образувано полицейско дознание.

Кърджали. Двама са задържани в РПУ в града след като противозаконно отнели кола и нанесли побой на собственика й. В 6.00 часа на 26 ноември в РПУ-Кърджали попаднали С.Н./34 г./ от София  и Б.С./37 г./ от Асеновград. Същата нощ пострадалият, софиянецът и асеновградчанинът прекарали няколко часа в заведение в Кърджали. В хода с почерпката възникнал спор между 35-годишният кърджалиец и гостите му. Спорът прераснал в сбиване и при неравните сили домакинът получил  порция бой, в резултат на което му били изкъртени шест зъба. След това двамата “победители” отнели ключовете на лекия автомобил на потърпевшия -  “Рено Еспейс” и отпрашили с него. След подадения сигнал в полицията колата е открита в града. По първоначални данни разправията е станала по повод спорни суми между двата “отбора”. По случая е образувано бързо производство.

НСПАБ. 54-годишен мъж загина вчера при пожар в Садово, Пловдивско. Огънят в тухлената едностайна постройка  бил забелязан около 22.30 часа. Пристигналите огнеборци  открили обгорялото тяло на  живеещия в бараката Д.Г. от Катуница. По първоначални данни причината за случилото се е използването на нестандартен отоплителен уред с дърва.

Четиридесет минути след полунощ вчера в РПУ-Созопол е получено съобщение за запален автомобил “Мерцедес”с бургаска регистрация, ползван от 38 годишен мъж от Созопол. Автомобилът е бил паркиран на ул. “Морски скали” в курортния град. Запалването е потушено от двама огнеборци с един противопожарен автомобил. Установено е, че вероятно се касае за умишлен палеж, тъй като в близост до местопроизшествието е открита факла. Работата по случая продължава съвместно с ОСлС Бургас.

 


Сходни връзки

БЮЛЕТИН НА МВР | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди