изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 12:33 EET
РАДОСТ ЗА ДЕЦА И РОДИТЕЛИ ОТ ЦДГ "РАДОСТ"    
Общество

1720 лева са събрани по време на организираната в петък благотворителна вечер. Със средствата ще бъдат направени още по-красиви кътовете за игра в детската градина



Целодневна детска градина "Радост" в петък събра многобройните си приятели на благотворителна вечер. Събитието се състоя в ресторант "България" и на него присъстваха родители на децата, директори на други детски градини, спомоществователи и т.н. "Вечерта бе страхотна. Премина с много настроение, музика и танци" - сподели след това директорката на детската градина Валентина Господинова и добави, че всички присъстващи са участвали с голям ентусиазъм в търга, томболата и са закупили различни красиви предмети от изложбата-базар. Събраните средства възлизат на 1720 лева. С тях ще бъдат обновени занималните в детската градина, кътовете за игра на малчуганите ще станат още по-приятни и уютни.

Сред разиграните на благотворителния търг предмети са гоблен, изобразяващ Дева Мария и Исус Христос, картини и пластики. Предния ден гобленът е бил осветен в църквата "Света Троица". По време на вечерта са продадени абсолютно всички предмети, предвидени за участие в търга, каза още В. Господинова. От гостите са закупени и предметите, изработени от децата и техните преподаватели, които бяха подредени в изложба-базар. А там имаше невероятно красиви кукли, прекрасни пана и какво ли още не.

Благотворителната вечер бе част от проявите, с които детска градина "Радост" отбеляза 30 години от своето създаване. Тя бе посветена и на Деня на християнското семейство - 21 ноември. Благотворителното събитие бе организирано със съдействието на редица добрички фирми, сред които са Общинската застрахователна компания, сладкарница "Кристи", "Алвина" АД и др.

 


Сходни връзки

РАДОСТ ЗА ДЕЦА И РОДИТЕЛИ ОТ ЦДГ "РАДОСТ" | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди