изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 07:55 EEST
"Албена' 97" загуби от "Шабла" у дома    
СпортПоследният есенен кръг от първенството на Североизточната "В" футболна група се оказа успешен за състезателите на "Шабла".


Последният есенен кръг от първенството на Североизточната "В" футболна група се оказа успешен за състезателите на "Шабла". След като преди седмица победиха вкъщи с 4:3  тервелския "Септември", вчера те се наложиха като гости с 1:0 над коравия тим на "Албена' 97" /Оброчище/. Единственото попадение в срещата отбеляза Валентин Енчев в 15-та минута. Това е третата победа на "Шабла" от началото на шампионата. С домакинска загуба завърши първия дял от първенството отборът на "Септември". На свой терен той отстъпи с 1:7 на "Дунав" /Русе/, който далеч преди последния кръг си осигури първото място в крайното есенно класиране. В изиграните 17 мача отборът от крайдунавския град не допусна нито една загуба, докато тервелският тим само веднъж изпита радостта от победата.
 
 


Сходни връзки

"Албена' 97" загуби от "Шабла" у дома | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.11 секунди