изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 11:46 EEST
През декември общинарите ще нищят проблемите на спорта    
СпортОбщината в Добрич обявява открита телефонна линия за мнения, идеи и предложения на гражданите за развитието на спорта в град Добрич.

Общината в Добрич обявява открита телефонна линия за мнения, идеи и предложения на гражданите за развитието на спорта в град Добрич. От 6 до 12 декември всички желаещи могат да се обаждат на телефони: 600 416 и 600 162. Предложенията ще бъдат обобщени и представени на предстоящото тематично заседание на ОбС по проблемите на спорта, което ще се проведе на 21 декември от 9.00 часа.
На тази сесия ще се обсъжда общинската политика по спорта и младежките дейности, състоянието на базите и дейностите, както и насоки за управление и развитие.
Ще бъде поискана информация за кандидатстване по проекти за финансиране на спорта и ще се поиска помощ от общината, която има повече контакти с високопоставени политици в областта на спорта. Ще бъде приета информация за състоянието на базите и възможности за разрешаването на проблемите, ще се говори за спортната дейност в училищата и в извън училищни звена, ще се разгледат насоките за управление и развитие на спортните дейности.
За първи път общината ще отдели специално внимание за спорта и младежките дейности в Добрич. През изминалата седмица представители на ПК по "Спорт и младежки дейности" бяха във Варна, където се запознаха с метода на работа на тамошната спортна комисия.

 

 


Сходни връзки

През декември общинарите ще нищят проблемите на спорта | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди