изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-24 @ 21:50 EEST
Светослав Божков ще играе два мача в Австрия    
Спорт"Локомотив-Надин" ще играе двата си мача от турнира  по хандбал "Чалъндж къп" в Австрия.

"Локомотив-Надин" ще играе двата си мача от турнира  по хандбал "Чалъндж къп" в Австрия. Ръководството на "Суперфунд Хард" изпрати до варненци факс с който потвърждава, че приема предложените условия. "Локо" поиска 6000 евро за домакинството си и поемане на всички разходи по време на престоя. Австрийците промениха само една от датите. Първият мач ще се играе на 10 декември, а не на 11. Реваншът е на 12. Нашите тръгват от Варна на 8 декември с влак за Русе, оттам до Будапеща, където ще направят връзка за Мюнхен. Двубоите ще са в град Брегенз, който е на 10 км от Хард - на 180 км от Мюнхен. Групата на "Локо" ще е от 20 души, от които 14 хандбалисти. Сред тях е и националът от Добрич Светослав Божков.
"За 25 дни ни се събират 7 мача. В събота играем с "Асти" в Хасково. На 5 декември приемаме "Осъм" (Ловеч). После са двата мача с австрийците. Връщаме се на 14 и на следващия ден излизаме срещу "Добруджа". После са двубоите за купата - на 18 декември срещу "Железничар", на 21 срещу "Цар Самуил" в Благоевград и на 23 с "Осъм" в Ловеч" - обясни административният директор Кирил Василев.
 


Сходни връзки

Светослав Божков ще играе два мача в Австрия | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 2.04 секунди