изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-24 @ 10:34 EEST
НАКРАТКО    
НовиниРЪКОВОДСТВОТО на БТК вече приключва процеса по регистрация на 4 структурни единици, информира телекомът в сайта си. Новите единици се наричат Мега РУД

и са именувани съответно - "Черно море", "Родопи", "Дунав" и "София". Добричкото подразделение влиза в състава на Мега РУД "Черно море", който е базиран във Варна. Предстои фактическото вътрешно преструктуриране и сливането на действащите към момента "Регионални управления Далекосъобщения" в рамките на четирите основни структурни единици, които ще се ръководят от Централното управление на БТК.
"СЕРЕОЛ ХОЛДИНГ" е предложил да откупи акциите на миноритартите акционери на добричкото дружество "Калиакра" на цена от 36.27 лв. за бройка, съобщава в. "Банкеръ". Инвестиционният посредник, чрез който ще се осъществи търговото предложение, е "Райфайзенбанк" (България). Комисията за финансов надзор все още не се е произнесла по предложението.
ПРЕЗ ИЗМИНАЛАТА седмица най-търгувани са били акциите на бившите приватизационни фондове - сега холдинги, пише още в. "Банкеръ". В списъка на поскъпващите на едно от челните места са и акциите на "Албена инвест холдинг". Освен бившите приватизационни фондове, сериозен ръст са отчели и други компании, най-вече от туристическия сектор. На най-голяма популярност са се радвали акциите на "Албена", "Ривиера", "Златни пясъци", "Св. св. Константин и Елена" и "Слънчев бряг".
 


Сходни връзки

НАКРАТКО | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.08 секунди