изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-24 @ 21:00 EEST
СЪЗДАВАТ КОНСУЛТАТИВЕН СЪВЕТ ПО ТУРИЗЪМ В ШАБЛА    
Новини

Общинските съветници в Шабла дадоха съгласието си да бъде изграден консултативен съвет по Туризъм, който ще се състои от седем души. Председател на съвета ще бъде кмета на града или упълномощено от него лице. С по три квоти са общинския съвет и туристическо сдружение "Морски бриз".



Има идея за изработване на нов герб или знаме на община Шабла. Местните парламентаристи решиха да възложат на кмета на града Елка Димова да реши дали да останат досегашните символи на Шабла или да се възложи конкурс за изработването на нови.

Прието бе община Шабла да кандидатства по проект по програма ФАР за изграждането на битова и дъждовна канализация в централната градска част, реши тамошния местен парламент.

От общината в Шабла съобщиха още, че от 1 януари 2005 година ще се възстанови данъчната служба в града, която спря да функционира на 1 октомври 2004 година. По този начин изпълнява се решението на местния парламент от август общината да администрира местните данъци и такси, включително и за такса битови отпадъци, информира Димитричка Иванова. НДТ

 


Сходни връзки

СЪЗДАВАТ КОНСУЛТАТИВЕН СЪВЕТ ПО ТУРИЗЪМ В ШАБЛА | 1 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.
СЪЗДАВАТ КОНСУЛТАТИВЕН СЪВЕТ ПО ТУРИЗЪМ В ШАБЛА
Автор: Anonymous да 2004-11-30 @ 11:50 EET
Predi dva meseca kupih kyshta v Shabla. Ottogava sledia pechata za novini ot Dobrudza. I poneje moiata kyshta ne e v centyra na Shabla, a e blizo do pytia za Varna i planiram da razvia ekoturizym, interesuva me po-dolnoto reshenie predstoi li da se razshiri i da obhvane ciala Shabla?

"...за изграждането на битова и дъждовна канализация в централната градска част, реши тамошния местен парламент."

Pozdravi, R. Jesionowska, Warshawa

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди