изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 16:44 EEST
27-ГОДИШЕН ПЛАСИРА КРАДЕН GSM ВЪВ ВАРНА    
Ред и сигурност

Спипаха двама да тарашат мазета. Единият е на 15 години



Полицията е задържала извършителя на грабеж над добричлия, станал посред бял ден. Служители на сектор "Криминална полиция" при Първо РПУ спипали 27-годишен мъж от Добрич. Той е заподозрян в това, че около 13.30 ч. на 25 ноември в района на автогарата внезапно нападнал жител на града и, след като му нанесъл удари, му откраднал мобилния телефон и избягал. След задържането на грабителя е установено, че той продал задигнатия GSM във Варна срещу сумата от 150 лева. 27-годишният е криминално проявен. Няма данни да е зависим от наркотиците. Наложена му е мярка за неотклонение "задържане под стража". От полицията отново предупреждават жителите на Добричка област да не купуват вещи със съмнителен произход и от непознати лица.

След сигнал, подаден от граждани и след проведени заградителни мероприятия, полицаите са задържали двама, докато тарашат избени помещения в блок по бул. "Добруджа" в Добрич. Задържаните са мъж на 25 години и момче на 15 години. Първият е криминално проявен, осъждан е два пъти. Сега е задържан под стража. По случая е образувано следствено дело.

 


Сходни връзки

27-ГОДИШЕН ПЛАСИРА КРАДЕН GSM ВЪВ ВАРНА | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди