изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 15:09 EEST
СЛЪНЧЕВИ ДЕЦА В ДЕТСКА ЯСЛА "СЛЪНЧЕВО ДЕТСТВО"    
Общество

Малчуганите вече играят в обновените и още по-красиви стаи. Със специално парти утре децата, техните родители и педагозите ще отбележат 40 години от създаването на детската ясла



Слънчеви малчугани и слънчеви и уютни стаи посрещат всеки, който прекрачи прага на детска ясла "Слънчево детство" в Добрич. Там направо те връщат в детството - от тапетите на пухкави розови облачета до миниатюрните прахосмукачки, ютии, кухни /разбира се, играчки/, строители, кубчета и т.н. Към приятното усещане трябва да прибавим непременно и гостоприемството на усмихнатата директорка Мира Попова.

През 2004 г. детска ясла "Слънчево детство" чества 40-годишен юбилей. Детското заведение отваря врати през ноември 1964 г., със завеждащ ясла Бонка Дончева. След нея щафетата поема Ана Славова, която ръководи детското заведение в продължение на десетина години - до 1999 г. Оттогава насам яслата е в ръцете на Мира Попова, която с много любов се грижи за това децата да се чувстват добре, а родителите им да са напълно спокойни за рожбите си. Разбира се, трябва непременно да споменем и прекрасния екип, който работи с децата. Това са педагозите Станка Симеонова, Стефка Стоянова и Светлана Димова, сестрите и помощните възпитатели, които работят с много всеотдайност, за да могат малките госпожици и господа да са винаги усмихнати и радостни.

"Ние сме една от най-посещаваните детски ясли в Добрич. Родителите много ни харесват" - сподели пред НДТ директорката Мира Попова и допълни, че майките и татковците имат достъп по всяко време на деня в яслата. Последната седмица от всеки месец пред родителите се прави и демонстрация. "Ние сме много доволни от работата си, обичаме я. Когато се работи последователно, а не на парче, децата много бързо възприемат нещата" - каза още М. Попова.

По повод рождения ден на ясла "Слънчево детство" утре се организира детско парти. В него заедно ще се веселят децата и техните родители, за които са предвидени забавни игри. Насловът на партито е "Да се веселим заедно с мама и тати". Празникът е от 17 ч. в ресторант "България".

 


Сходни връзки

СЛЪНЧЕВИ ДЕЦА В ДЕТСКА ЯСЛА "СЛЪНЧЕВО ДЕТСТВО" | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди