изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-24 @ 19:55 EEST
ДОБРУДЖАНЦИ ИГРАЯТ КОНТРОЛА С ЧЕРНО МОРЕ    
СпортТрима играчи от Шабла пристигнаха на проби

Две контроли ще изиграят тази седмица футболистите на Добруджа. В сряда възпитаниците на Валентин Пейчев ще срещнат в Албена елитния Черно море. Мачът започва в 14.30 часа. В събота ще пътуват до с. Каблешково, където ще имат приятелски двубой с втородивизионния Поморие.
"Целта е да се огледат повече юноши и тези футболисти, които по-малко са взимали участие в официалните мачове", каза наставникът на отбора Валентин Пейчев. Той съобщи, че в тима на проби са пристигнали трима играчи от Шабла. Наставникът ще продължи да наблюдава още млади футболисти. Неговата основна цел е да засили мощността на нападението, което през есенния дял на шампионата бе най-слабото място на отбора. 
До дни Валентин Пейчев ще каже дали отборът ще проведе още контроли до Коледа и как ще протече подготовката за пролетния дял на шампионата на "Б" група. "Всеки млад и перспективен играч може да пристигне на проби в клуба. В края на подготовката ще направим равносметка за направената селекция", заявиха от лагера на "жълто-зелените".
Контролни мачове през тази седмица ще имат и други отбори от "А" и "Б" група.
Локомотив (Сф) ще изиграе първата си следсезонна контрола с Конелиано. Проверката със сателитния тим на ЦСКА е на 3 декември (петък) от 14.00 ч. на клубния стадион. На 7 декември тимът на Стефан Грозданов ще гостува на Левски за контрола.
Младите футболисти на Нафтекс, които се подготвят за международния турнир във Виареджо ще изиграят контролен мач срещу отбора на Несебър. Мачът ще бъде поредната възможност треньорите на тима, съставен от юноши, родени от 01.01.1985 до 31.12.1989 година, да изпробват своите футболисти срещу сериозен съперник. Отборът на Нафтекс ще бъде подсилен от млади играчи на сателитния Поморие, както и от юноши от школата.
Двубоят е в четвъртък от 14.30 часа на стадиона в град Каблешково, съобщава официалният сайт на Нафтекс. НДТ
 


Сходни връзки

ДОБРУДЖАНЦИ ИГРАЯТ КОНТРОЛА С ЧЕРНО МОРЕ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди