изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-26 @ 02:30 EEST
Разкрит е убиецът на Ахмед Хайрула, съобщи Бойко Борисов    
Ред и сигурностКърджали. Разкрит е убиецът на Ахмед Хайрула, лидер на НДПС в Момчилград.

Това съобщи по телефона от Кърджали главният секретар на МВР генерал-лейтенант Бойко Борисов в предаването “Тази сутрин” на БТВ. По думите му: “имаме самопризнанията, направени пред съдия, намерено е оръжието на престъплението – пистолет със заглушител. Изяснени са и мотивите”.
Генерал Борисов съобщи, че убитият Ахмед Хайрула е изнудвал за пари 17-годишния Денис Фаик; рекетирал го е че ще направи една порнокасета достояние на обществото, вследствие на което той урежда среща извън града, за да му даде 6 000 лева; там тръгва зад него; първият изстрел е в гърба му, другите са в главата му.
Ген. Борисов съобщи, че в момента всички веществени доказателства са под наблюдението на окръжния и районния прокурор, следователите от следствената служба, полицаи. Беше изпратен екип на ДНСП, психолози и всичко, което са поискали.
“Трябва да подчертая много добрата работа на колегите от Кърджали, както и на колегите от прокуратурата и следствието. Само за един месец това е третата успешна операция, която провеждат”, каза Бойко Борисов.
Лидерът на НДПС в Момчилград Ахмед Реждеб Хайрула беше намерен убит миналата нощ. Той активно участва в частичните предсрочни кметски избори. Мъжът е намерен мъртъв на пътя между Джебел и Момчилград.
Вчера от МВР съобщиха, че работят по версията за битово престъпление. Лидерът на НДПС Гюнер Тахир заяви, че става въпрос за политическо убийство. Тахир заедно с другите лидери на Български републикански блок Яне Янев и Кръстю Петков разговаря с министър Георги Петканов във връзка с инцидента. Тахир допълни, че Ахмед Хайрула е бил заплашване със саморазправа.
http://www.focus-news.net/
 


Сходни връзки

Разкрит е убиецът на Ахмед Хайрула, съобщи Бойко Борисов | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди