изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 05:04 EEST
БЮЛЕТИН НА МВР    
Ред и сигурностБюлетин на МВР от 2 декември

Ямбол. При специализирана полицейска операция на служители от РПУ, с 30 дози хероин вчера беше задържан Мирослав Р. на 23 г. от Ямбол. Заподозреният в разпространение на наркотични вещества е задържан пред входната врата на жилището си при опит да пласира хероин. Откритите у него дози са иззети с протокол за доброволно предаване. По случая е образувано следствено дело в Окръжна следствена служба – Ямбол.

София. Служители от Четвърто РПУ заловиха грабителите В.Т./18 г./ и Р.Г./24г./, които нападнали по различно време столичани в района на НДК и бул. “Гоце Делчев”. Те им взимали вещи, пари и мобилни телефони. Грабителите са в ареста за 24 часа, работата на криминалистите продължава. Грабител задържаха и служители от Трето РПУ. Регистрираният за различни престъпления Д.М./38 г./ от Шумен нападнал жена в района на метростанция “Сердика” и след побой отмъкнал чанта с вещи, пари и мобилен телефон. Той също е в ареста за 24 часа, ограбеното е иззето и върнато на пострадалата.
Обявен за общодържавно издирване 17-годишен младеж бе заловен след извършени от него кражби. Б.М. от с. Изворово разбил два автомобила и отмъкнал от тях автокасетофон и фотоапарат. Крадецът е настанен в дом за непълнолетни, материалите по двата случая са изпратени  в прокуратурата. 25-годишният А.П. от Самоков попадна в ареста на Девето РПУ, след като откраднал регистрационни табели от няколко автомобила в ж.к.”Люлин”. Той продал табелите в пункт за вторични суровини в ж.к.”Надежда”

Пазарджик. Полицията продължи работата си по случая, при който трима иманяри бяха заловени в момент на  разкопки в охраняема зона на  паметници на културата край  гр. Раковски. На мястото бяха заловени П.Р./34 г./ от Велинград, И.А./32 г./ и  А.М./ 41 г./, двамата от Дорково. Във връзка с тази акция на полицията вчера в с.Дорково служители на РПУ-Велинград извършиха претърсване в дома на 60-годишния А.Й. Там бяха открити взривни вещества, боеприпаси, както и неправомерно придобити културно-исторически ценности.Полицаите са се натъкнали на 2 ръчни гранати, малокалибрени патрони, плик с 1кг.прахообразно вещество, за което се предполага  че е амонит, както и 108 монети . В хода на операцията е извършено претърсване и в дома на Л.М./40г./ от гр.Велинград. Открити са 29 различни по форма и големина старинни глинени съдове, както и 3 монети.Образувано е бързо полицейско производство, по случая работи РПУ-Велинград.

 


Сходни връзки

БЮЛЕТИН НА МВР | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.13 секунди