изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 12:41 EEST
ОТКРИТО ПИСМО    
Общество

ПАК СЪМ ОПТИМИСТ И ЧАКАМ УПОРИТО ВАШИТЕ ДЕЙСТВИЯ...

Пише добричкият бизнесмен Миролюб Гаич в писмо, адресирано до окръжния прокурор Георги Коларов, председателя на Добрички окръжен съд Енчо Енчев, директора на РДВР Румен Иванов, и началника на на ОСлС - Добрич. М. Гаич предостави писмото в редакцията на НДТ.



Уважаеми, господин Коларов,
След получената от Вас информация за станалите забавяния във връзка с разследваните господа Иван Манолов, Тихомир Найденов и пр., горепосочените лица не спират действията си. Заедно със съдия Смокова, изобщо не мислят за последствията. Вие, като прокуратура, не виждам, или с други думи казано, не усещам да работите по случея. Меко казано, е нахалство от страна на съдията-наблюдател по делото "Югоагент", и показано в материалите на Министерството на правосъдието, където е казано, че от страна на магистратите от Добрич няма закононарушения. На пръв поглед това е така, но има една много важна подробност, а именно: Укрити са документи и нарочно не са представени отстрана на ДОС. Мисли си някой, че инспекторите от Министерството на правосъдието могат да бъдат подведени. Тези мои твърдения ще бъдат доказани с нова проверка, която ще предизвикам. Прилагам Ви копие от протокола във връзка с извършената проверка. Във връзка с това, което се случва през последните години, има вина и прокуратурата. На всички мои сигнали и жалби, дадени към Вас навреме, никой не реагира. Както и досега съм писал - чака се, мисли се, проверява се, а на практика се губи време. Благодарение на всичко това "Югоагент" стана голям проблем с много материали за изследвания и разследвания. Тази обида към мен лично с това разграбване на фирмите ми за Вас не представлява достатъчно доказателство. А за съдия Смокова - няма да говоря. Само за информация Ви казвам, че срещу мен има заведено дело от умния Иван Манолов на стойност 124 хил. лв., експертизата показва +21 хил. лв. Какво е Вашето лично мнение за това, не е ли направено умишлено, за да се хвърли още кал върху мен?
След срамната продажба на Универсален магазин, гр. Добрич получи в центъра на града отремонтирано барче с млади момичета, които се въртят на коловете. И сам знаете как се нарича това. Може би, нашият град, с такъв съд и такава прокуратура, заслужава това. На какво е заприличал Универсалният магазин след една година от стопанисването му от ликвидатора и новите собственици - може да се уверите и сам.
Пак съм оптимист и чакам упорито Вашите действия, макар и бавни. Никога не съм твърдял, че е в компетенцията на прокуратурата да смени горепосочените лица, а отговорно твърдя, че може да спре техните действия, с които допринесоха и все още допринасят за това срамно и явно разграбване на фирмите ми".

Миролюб ГАИЧ, собственик на фирмите "Югоагент"

 


Сходни връзки

ОТКРИТО ПИСМО | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди