изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 03:54 EET
БРАТОУБИЕЦ ЧАКА ЗАТВОР ОТ 10 ДО 20 ГОДИНИ    
Ред и сигурност

От 10 до 20 години може да лежи зад решетките 29-годишният Илия Йорданов Казанлиев, който в ранните часове на 29 януари уби брат си Васил, след като го наръга с нож в сърцето.



Кървавата драма се разиграла в дома на майка им, където живеел и Илия. Пострадалият бил на квартира със семейството си. Във фаталната нощ на 28 срещу 29 януари двамата пили в различни компании, след което продължили да фиркат и в апартамента на родителите си. Той се намира на третия етаж в блокче по ул. "Каменица" 5. Там са били още майка им Иванка, и съпругата на Васил.

След като двамата братя се прибрали от интернет залата у дома, отново пили. Според близките, основната причина за трагедията е алкохолът. Двамата се карали за пари и земя, твърдят едни, а други смятат, че причина за станалото неразбирателство е бащиният апартамент.

Мъжете се сбили около 3 часа сутринта. Илия, който според психиатрите бил емоционално нестабилен, грабнал кухненски нож и с него пробол брат си в сърцето. Васил не е починал веднага. Уплашен от това, което е извършил, по-големия брат се обадил на съсед, който позвънил в ЦСМП. Екипът дошъл, но не бил пуснат в дома. Тогава на посочения адрес женски глас казал на лекарите, че станало грешка. Според запознати, Васил, който бил все още жив, и съпругата му настояли лекарите да не влизат. По-късно пострадалият издъхнал.

Васил има 4-годишно момченце, а преди инцидента брат му работил във фирма за месни продукти. Установено е, че в кръвта на Илия е имало 2-2,5 промила алкохол. В момента той е с мярка неотклонение задържане под стража и лежи във варненския затвор. НДТ

 


Сходни връзки

БРАТОУБИЕЦ ЧАКА ЗАТВОР ОТ 10 ДО 20 ГОДИНИ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди