изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 19:37 EET
ХРИСТО ОТ КОЧМАР МОЖЕ ДА ИЗЖИВЕЕ ЖИВОТА СИ В ЗАТВОРА    
Ред и сигурност

След като уби баща си в началото на тази година, 42-годишният Христо Иванов Стоянов от село Кочмар може да излежи останалата част от живота си в затвора.



На 14 януари Христо заседнал в кръчмата в селото, където пийнал, а след това продължил да фирка и в дома на свой съселянин. Около 23 часа се прибрал и вдигнал поредния скандал на баща си. Започнал да го налага с ритници, с юмруци и с единствения стол в къщата. В 8 часа сутринта отишъл при фелдшерката на селото и казал, че баща му е починал. Поискал да го погребе още същия ден и веднага да му бъде издаден смъртен акт. Тя отказала и уведомила личния лекар да установи смъртта.

Дядото имал контузия на мозъка. В различни части на главата и тялото са му били нанесе 10-15 удара с юмруци и ритници. Бил с 14 счупени ребра, вследствие на притискане от коляно. Единственият стол в къщата бил натрушен. Христо бил с 3 промила алкохол в кръвта, което е тежка степен н алкохолно напиване. От прокуратурата съобщиха, че страда от алкохолна болест. От 15 януари е с задържан под стража в затвора във Варна. Може да получи от 15 до 20 години затвор, доживотен затвор или доживотен затвор без право на замяна.

Двамата живеели заедно в къща в село Кочмар. Обитавали една стая и спели на едно легло, тъй като останалата част от къщата била необитаема. Христо продал вещите, за да набави средства за алкохол. Живеели без ток и без вода. Той не работел и двамата се издържали с пенсията на 69-годишния Иван Стоянов, който бил вдовец. Синът системно употребявал алкохол и в нетрезво състояние вдигал скандали в селото. Често налитал на бой и на баща си. НДТ

 


Сходни връзки

ХРИСТО ОТ КОЧМАР МОЖЕ ДА ИЗЖИВЕЕ ЖИВОТА СИ В ЗАТВОРА | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди