изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-24 @ 01:49 EEST
Димитър Живков тренира вече при мъжете    
СпортИзиграха се мачовете от есенния полусезон на зоналното футболното първенство на юношите младша възраст - група "А".

Изиграха се мачовете от есенния полусезон на зоналното футболното първенство на юношите младша възраст - група "А". Отборът на "Добруджа" направи хубави срещи и макар че завърши на пета позиция, запази шансовете си за място в челната тройка в крайното класиране. А според наредбата за провеждане на юношеските първенства, първите три отбора от всяка зона се класират за републиканските финали. "В началото на сезона при нас дойдоха момчета от бившия клуб "Добрич' 2000", което доведе до повишаване на конкуренцията за отделните  постове. Така че сега разполагаме с доста състезатели, които имат много добри индивидуални качества. Все още обаче не се е получило нужното сработване. На това именно се дължи неуспешното ни представяне в някои от срещите. Убеден съм, че напролет ще играем по-добре и че нашият отбор има сили да се нареди сред първите в своята група", сподели треньорът на добруджанци Красимир Коев. Той добави още, че според него сега най-важно е момчетата да се учат да играят правилно. А безспорното доказателство, че в отбора има таланти, е фактът, че от две седмици Димитър Живков тренира с мъжкия състав под ръководството на Валентин Пейчев. 16-годишният футболист дори взе участие в контролите на батковците с първодивизионните "Черно море" и "Нафтекс".Освен Д. Живков в двубоите на юношеския ни тим през есента отлично се представиха Георги Галинов, който е голмайстор на отбора с 6 попадения, Георги Миланов, Милен Искренов, Мехмед Беидов. Макар че нямат официални мачове, момчетата на Кр. Коев ще продължат да тренират до 16-17 декември, след което ще излязат в коледна ваканция.   
 


Сходни връзки

Димитър Живков тренира вече при мъжете | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди