изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 23:54 EEST
НОВОГОДИШНИ КАРТИЧКИ ОТ ДОБРИЧ ВЕЧЕ ЛЕТЯТ ЗА КАНАДА И САЩ    
Общество

В началото на месеца в централната част на Добрич започна продажбата на картички за Коледните и Новогодишни празници. Тази година картичките, които от дълги години имат запазено място сред подаръците, са на стойност от 20 стотинки до 2,50 лв.



За втора поредна година на жълтите плочи картички продава Пенка Добрева. Тя вече знае кой кога купува ценен подарък за вълшебните празници в края на годината. "Почти винаги се интересувам за къде е адресирана картичката. Вече знам, че картичките за Канада, САЩ и Германия отпътуваха, за да могат да стигнат навреме. Всяка година добричлии, които искат да зарадват своите близки в чужбина, започват да купуват и изпращат картички в началото на декември. За чужбина пазаруват до 10 декември. След това по-голямата част от добруджанци започва да пазари от картичките, за да ги изпраща из страната или подарява на близки. Около 15-и идва ред и на учениците, които ги разменят помежду си. За чужбина най-предпочитани са музикалните картички. Те са между 2 лева и 2,50 лв." - каза Пенка Добрева, чийто музикални картички зареждат добричлии, минаващи в централната част на града, с новогодишно настроение.

НДТ

 


Сходни връзки

НОВОГОДИШНИ КАРТИЧКИ ОТ ДОБРИЧ ВЕЧЕ ЛЕТЯТ ЗА КАНАДА И САЩ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.08 секунди