изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 00:35 EET
* 8 ДЕКЕМВРИ - ПРАЗНИК НА СТУДЕНТИТЕ    
Образование

КУПОНЪТ Е РЕФЛЕКС

Кое е най-хубавото в това да си студент, попитахме трима млади хора от Медицинския колеж в Добрич. Разбира се, както и очаквахме, една от положителните страни на студентския живот, винаги си остават купоните.



Шенай ЧЕТИНОВА, 3 курс:

"Хубавото са купоните, свободното време. А иначе тук, в Медицинския колеж базата е голяма, има всякакви условия - библиотека и т.н. Преподавателите също са добри. Но всичко зависи от самия човек и от това по какъв начин ще си прекараш времето. Дали ще има повече учене, или повече забавления. Но аз се опитвам да съчетавам и двете. Въпреки че, всъщност май не остава много свободно време."

Елена ПЕТРОВА, 3 курс:

"Ами, разполагаме със свободно време и можем да се занимаваме с различни други неща, тоест не само да учим. Разбира се, че има и купони и срещи с приятели, които безспорно са една от хубавите страни на това да си студент."

Павел ПОПОВ, 1 курс:

"Може би, самият факт, че си студент. Това дава много възможности за запознанства. Е, вероятно би трябвало да те интересува науката, щом си влязъл във висше училище. Студентството дава възможности за нови контакти, за повече разнообразие. Така че, който не е бил студент, е изгубил много. А иначе - те, купоните са си рефлекс. Просто ти идват отвътре."

Разговаря Велина ВЛАЙКОВА

НДТ пожелава на всички студенти в Добрич незабравим празник днес, успешни сесии, много приятелства и безброй красиви мигове!

 


Сходни връзки

* 8 ДЕКЕМВРИ - ПРАЗНИК НА СТУДЕНТИТЕ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди