изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-16 @ 15:04 EEST
ФУТБОЛНИ ВЕСТИ    
Спорт* До 9 декември ще продължи записването за участие в коледния турнир по футбол на малки вратички в Добрич.

* До 9 декември ще продължи записването за участие в коледния турнир по футбол на малки вратички в Добрич. Заявки за участие се приемат на телефон 60 42 50 в Областния съвет на БФС в Добрич. Участие в надпреварата засега са заявили 10 отбора. Първите мачове от турнира са тази събота и ще се състоят в прекрасната база на закрито на фирма Изида /Добрич/.
* Футболистите на Нафтекс от вчера са в коледна ваканция. Голяма част от футболистите на бургаския тим ще продължат да поддържат формата си, а също така ще обърнат внимание и на възстановяване от травми.
* Несебър ще започне подготовка на 5 януари. По време на подготовка отборът на Николай Русев ще изиграе между 8 и 10 контроли. Засега е сигурно само едно ново попълнение - юношата на Нафтекс Валентин Георгиев.
* Халфът Цветомил Тодоров подписа с лидера в "Б" група Спартак (Пл). През последния сезон той игра в третодивизионния Бдин (Видин).
* Ботев (Пд) ще играе само с тимове от „А" група по време на зимната си подготовка. Първата контрола ще е с Видима-Раковски и тя ще бъде в последния ден от лагера в гр. Баня, на 26 януари. „Канарчетата" ще играят още със Славия - 29 януари,  Родопа - 19 февруари. Пловдичани преговарят за проверки с ЦСКА и Нафтекс. В четвъртък Ботев ще изиграе последния си мач за годината, като ще гостува на Берое в Стара Загора.

 

 


Сходни връзки

ФУТБОЛНИ ВЕСТИ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди