изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-23 @ 18:52 EEST
ТАСКО ЕРМЕНКОВ НАПРАВИ ДАРЕНИЕ ЗА 2000 ЛЕВА НА ДЕТСКИ ДОМ    
ОбществоЛично дарение на стойност 2000 лева направи изпълнителният директор на Агенцията по енергийна ефективност Таско Ерменков на Дома за медико-социални грижи в Добрич, съобщи директорът му д-р Евгения Георгиева.

 То представлява алуминиева дограма за официалната врата на социалното заведение и за административния корпус, където в момента се извършва ремонт. По време на визитата на представители на Министерството на енергетиката и енергийните ресурси в Добрич Таско Емренков и парламентарният секретар на министерството Деница Тодорова са посетили дома. Това е станало със съдействието на кмета Детелина Николова. "По този начин и ние се включваме в програмата за енергоспестяване" - коментира д-р Георгиева. Тя изказва сърдечна благодарност от името на персонала на дома и на децата за дарението на Т. Ерменков и на Д. Николова, като добави, че "е чудесно, че има такива хора".

Ремонтът на административния корпус се очаква да приключи през януари следващата година, а на кухненския блок - до края на годината. За кухненския блок се търсят дарители за две нови готварски печки на обща стойност 10 000 лева, каза още д-р Георгиева. Те ще бъдат закупени от фирма-производител в Кюстендил. Кметът на Добрич Детелина Николова е осъществила контакт с градоначалника на Кюстендил и е договорена отстъпка от 10 процента при закупуването на печките.

 


Сходни връзки

ТАСКО ЕРМЕНКОВ НАПРАВИ ДАРЕНИЕ ЗА 2000 ЛЕВА НА ДЕТСКИ ДОМ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди